Skip to main content Skip to search

Hadri Zsolt

Hadri Zsolt

gépészmérnök

Zalaegerszegen született 1968. március 8-án.

Tanulmányait Zalaegerszegen kezdte a Kilián György (ma Liszt Ferenc) Általános Iskolában, majd a nyolcadik év után a Dimitrov (ma Széchenyi) Építőipari Szakközépiskola épületgépészeti szakán folytatta.
A szakközépiskola után felvételizett a Pollack Mihály Műszaki Főiskola épületgépészeti szakára, ahol 1989-ben épületgépész üzemmérnöki diplomát szerzett.
1993 és 1995 között szintén a Pollack Mihály Műszaki Főiskolán posztgraduális képzés keretében környezetvédelmi szakmérnöki diplomát szerzett, amely megalapozta részére a műszaki problémák komplexebb megismerését, megoldását.

Eddigi munkahelyek:
1989. szeptember 1-től a Kőolaj – és Földgázbányászati Vállalat (1991-től MOL) Dunántúli Műszaki Tervezési Osztályán kezdett el dolgozni, mint tervező mérnök. Itt kezdődött a műszaki tervezés iránti elkötelezettsége és a mai napig is tartó tanulási folyamat a szakma iránt.
1998-ban egy rövid időre a tervezési osztály megbízott osztályvezetőjeként végezte feladatait.
1999. január elsején megalakította a Pannon Mérnöki Iroda Kft.-t, melynek ügyvezetője.
Az évek során – kollégáival karöltve – sok olaj-, gáz és nehézvegyipari projekt tervezésében, megvalósításában vettek részt zömében belföldön, de külföldön is.